Klicka här för att visa meddelandet i webbläsaren

 

 

 

  

 

Välkommen till

Big Science Business Forum 2018 – en mässa med fokus på leverantörer och affärer!

Den 26-28 februari 2018 går Big Science Business Forum 2018 (BSBF2018) av stapeln på Tivoli Congress Center i Köpenhamn. Här samlas de stora europeiska forskningsanläggningarna, såsom CERN, ESS, ESO, F4E, X-FEL, för att berätta om sina inköpsbehov kommande år och träffa leverantörer.

Att delta på BSBF2018 ger dig som företag en stark synlighet gentemot åtta Big Science-anläggningar samt hundratals andra företag på Big Science-marknaden. Det är en unik möjlighet för svenska företag att träffa tekniker och inköpare från anläggningarna, och hitta affärsmöjligheter med såväl anläggningar som med andra europeiska företag.

Läs mer om Big Science Business Forum 2018

Program
Programmet består dels av anföranden där anläggningarna presenterar sina kommande investeringar och konkreta affärsmöjligheter inom 12 områden, dels av organiserade 1-1-möten mellan anläggningar och företag.

Detaljerat program

Industriutställning
Under Big Science Business Forum 2018 kommer det även att finnas en integrerad industriutställning med ett begränsat antal montrar. Mässan ger extra synlighet och möjlighet att interagera ytterligare med andra deltagare.

Ta chansen att delta kostnadsfritt i vår monter
Big Science Sweden bjuder in ert företag att delta i Big Science Sweden-montern (nr 39-40), där det finns möjlighet att ställa broschyrer samt synas i en rullande presentation på monterns skärm. På så vis är man fri att aktivt delta i konferensprogrammet, medan man har sin bas i den bemannade Big Science Sweden-montern.

Deltagandet i Big Science Sweden-montern är kostnadsfritt, Vinnova står för monteravgiften. OBS! Varje deltagare behöver köpa egen inträdesbiljett. Biljetten kostar 340 EUR exkl. moms till 15 november, därefter 430 EUR exkl. moms.

Köp inträdesbiljett till BSBF2018 här

Anmäl ditt företag här för kostnadsfritt deltagande i Big Science Sweden's monter

Anmälan är öppen t.o.m. 30 november 2017.

För den som önskar finns även möjlighet att boka en egen monter, detta görs direkt med BSBF2018. Meddela oss gärna även om du deltar på BSBF2018 men inte i Big Science Sweden-montern, så att du fortsatt kan ta del av eventuell information från oss.

För frågor och mer information, kontakta Natasa Pahlm.

 

 

Praktisk information

Var Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Copenhagen V
När Måndag till onsdag 26-28 februari 2018
Hur Anmäl dig senast 30 november

 

 

Information

Detaljerat program

Köp inträdesbiljett till BSBF2018

Anmäl monterdeltagande

Läs mer om Big Science Business Forum 2018

Ytterligare information

Natasa Pahlm
Industrial Liaison Officer
Vinnova

 

 

 

 

 


Vinnova 101 58 Stockholm • Tel: 08-473 30 00 • E-post: vinnova@vinnova.se • På webben: www.vinnova.se